Stor vinterrea!

Kronor
  • Andra valutor kommer snart!
Sverige
  • Andra språk kommer snart!

Ångerrätt och återbetalning

Ångerrätt/Retur

Lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler ger dig som konsument rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att din vara har levererats. Ångerfristen kan utnyttjas direkt efter att du lagt din beställning. Lagen medger vissa undantag från rätten att ångra ett köp. På Fönstersida tillverkar vi fönster och dörrar som är specifikt gjorda för dig, personifierade. Eftersom dessa varor är specialtillverkade efter dina anvisningar innebär det att vi inte kan ge ut någon ångerrätt på dessa varor. Däremot gäller ångerrätten vid köp av våra lagerförda produkter. Önskar du ångra ditt köp kontaktar du kundtjanst@fonstersida.se så hjälper vi dig med returbokningen. 

Om din hantering av varan inneburit en förminskning av dess värde, kommer vi att göra ett avdrag med motsvarande belopp, värdeminskning.

Du har rätt att avbeställa dina varor innan din vara är levererad. Vi tar dock ut en schablonersättning på 85% av beloppet.


Retur sker till: Fönstersida.
Vid retur av lagerförda artiklar ska dessa returneras i originalemballage, görs inte detta ansvarar kunden för skador på produkten som kan uppstå under transport till Fönstersida lager. 

Återbetalning

I de fall återbetalningar är aktuella så görs detta i första hand genom återinsättning på kontokort/bankkonto som användes vid beställning, eller till ett av dig angivet bankkonto. Återbetalningen kommer att ske utan onödigt dröjsmål och i vilket fall som helst senast 14 dagar från den dag då vi fick ditt meddelande om att du ångrat köpet. Vi förbehåller oss dock rätten att avvakta återbetalningen tills vi fått tillbaka varan från dig eller tills du sänt in ett bevis på att du återsänt varan, beroende på vilket som inträffar först.

Kronor
  • Andra valutor kommer snart
Svenska
  • Andra språk kommer snart!